علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

تایید دیدار رئیس سازمان اطلاعات روسیه با همتای آمریکایی

تایید دیدار رئیس سازمان اطلاعات روسیه با همتای آمریکایی سرگئی یاریشکین رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه روز چهارشنبه گفت که در نشست رو در رو ماه جاری (نوامبر) با ویلیام برنز ، همتای آمریکایی، مسائل هسته ای و اوضاع در اوکراین را بررسی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز؛ نشست ۱۴ نوامبر (۲۴ آبان ماه) این دو در ترکیه، بلندپایه ترین دیدار رو در رو در این سطح از هنگام آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) بوده است.

روسیه تاکنون در باره موضوعات مورد بررسی در این نشست، اظهارنظر نکرده و تنها گفته بود که گفتگو در باره مسائل حساس بوده است. واشنگتن پیش از این گفته بود که برنز در این دیدار به روسیه در باره پیامدهای هرگونه کاربرد جنگ افزار هسته ای هشدار داده است.

خبر گفت‌وگو میان آمریکا و روسیه در ترکیه ماه گذشته و نخستین بار توسط روزنامه کامرسانت روسیه منتشر شد.

الیزابت روود کاردار سفارتخانه ایالات متحده در مسکو به تازگی به خبرگزاری روسی ریا گفت که برنز در این دیدار در باره هیچ موضوعی مذاکره یا راه حل درگیری اوکراین را بررسی نکرده است.

ناریشکین در گفتگو با ریا، با تائید سخنان خانم روود، یادآوری کرده که بیشترین واژگان و اصطلاحات به کار برده شده در این دیدار، ثبات راهبردی، امنیت هسته ای، اوکراین و حکومت کی یف، بوده است.

وی همچنین بر اظهارات روود در باره وجود کانال ارتباطی میان ۲ کشور برای مدیریت خطرات و احتمال برگزاری نشست همانند دیگری در صورت نیاز، صحه گذاشت.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رویترز، روود در گفت‌وگویی با خبرگزاری نووستی، با اشاره به دیدار ماه گذشته روسای سازمان‌های اطلاعاتی دو کشور در ترکیه، تصریح کرد: مسکو و واشنگتن برای مدیریت خطرهای هسته‌ای احتمالی راه‌هایی دارند.

وی هدف دیدار اخیر روسای سازمان‌های اطلاعاتی دو کشور را مدیریت ریسک‌های هسته‌ای عنوان و خاطر نشان کرد که رییس سیا در این جلسه بحثی درباره توافق برای پایان درگیری‌ها در اوکراین نداشته است.

وی با بیان اینکه در صورت نیاز، گفت‌وگوهای دیگری نیز قابل برنامه‌ریزی خواهد بود، افزود: در حال حاضر برنامه‌ای برای دیدار میان سران سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و روسیه وجود ندارد.

کاخ سفید نیز در پی انتشار گزارش دیدار «ویلیام برنز» رئیس سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) با «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه، مذاکره درباره جنگ اوکراین را رد و اعلام کرده بود که ویلیام برنز برای گفت‌وگو با همتای روس خود جهت هشدار در مورد پیامدهای کاربرد احتمالی جنگ افزار هسته‌ای در اوکراین، به ترکیه سفر کرده بود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار